Nulmeting woning of kantoorpand

Een nulmeting brengt de staat van uw woning en/of kantoorpand in kaart en helpt u in de toekomst schade door externe factoren aan te tonen. Dit kunnen schades zijn door bijvoorbeeld: Bouwwerkzaamheden, hei werkzaamheden, verandering van verkeerssituatie, bodemdaling, mijnbouw en nog veel meer. Het grote voordeel van het laten uitvoeren van een nulmeting is dat als er schade ontstaat door derden aan uw object dit ook aantoonbaar en verhaalbaar is.

Hoe gaat een nulmeting in zijn werk?

Bij het uitvoeren van een nulmeting letten wij op uw specifieke situatie en passen ons onderzoek en rapportage hier op aan. Een nulmeting voor bouwwerkzaamheden of naar aanleiding van mijnbouwschade zijn tenslotte twee totaal verschillende disciplines. Tijdens ons bezoek inspecteren wij het object en de omgeving en ontvangt u naar aanleiding van ons bezoek een duidelijk rapport.

Kosten nulmeting

De kosten voor een nulmeting inclusief bezoek en specifieke rapportage bedragen:

  • Object met een inhoud tot 400 m3 € 350,- inclusief BTW
  • Object met een inhoud 401 m3 t/m 750 m3 € 400,- inclusief BTW
  • Object met een inhoud 751 m3 t/m 1000 m3 € 450,- inclusief BTW
  • Object met een inhoud groter dan 1000 m3, prijs op aanvraag

Contact

Wilt u ons inschakelen om een nulmeting uit te voeren of meer informatie ontvangen, vul dan het contactformulier in of neem contact met ons op via het nummer 0546-232 002 of stuur een mail naar info@a2experts.nl.

Contact

Contact formulier