Bouwkundige Contra-Expertise

U heeft bouwkundige schade aan uw woning, kantoorgebouw of ander object. En bent het niet eens met de deskundige ingeschakeld door uw verzekeraar of tegenpartij. Laat dan onafhankelijk een contra-expertise uit voeren. Vaak worden deze kosten vergoed door uw verzekering of rechtsbijstandsverzekeraar.

A2 Experts is gespecialiseerd in bouwkundige schades in het verzekeringswezen, ook wel opstal schades genoemd. Enkele voorbeelden zijn:

Aansprakelijkheid schade: U heeft een aannemer ingeschakeld en u bent het niet eens met het opgeleverde werk.

Brandschade: Uw object heeft brandschade opgelopen en de door uw verzekeraar ingeschakelde schade-expert ingeschakeld heeft naar uw mening de schade verkeerd of onvolledig beoordeeld.

Waterschade: Er is een leiding geknapt waardoor er schade aan uw wanden is ontstaan en u kunt zich niet vinden in de conclusie van uw verzekeraar.

Stormschade (minimaal windkracht 7): Er is sprake van een storm, maar uw verzekeraar wil de schade niet of niet volledig vergoeden.

Mijnbouwschade: U heeft een rapportage van het IMG ontvangen en kunt zich niet vinden in de conclusie dan kunnen wij voor u een zienswijze maken en/of het bezwaar voeren.

Zoals hierboven genoemd zijn er vele voorbeelden op het gebied van opstal schades. Wilt u graag meer informatie ontvangen of ons inschakelen om een contra-expertise uit te voeren? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vanzelfsprekend mag u ons ook bellen op het nummer 0546-232 002 en wij helpen u graag verder.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact formulier