Schade-expertise op maat

De onafhankelijke experts van A2 Experts zijn ingeschreven bij het NIVRE. Onze experts hebben veel ervaring op het gebied van schade, zijn deskundig, professioneel en oplossingsgericht. Wij regelen schade van het begin tot einde op zorgvuldige wijze, zonder de belangen van betrokken partijen uit het oog te verliezen.

Onze expertises zijn

Onze specialiteiten in (schade) expertise zijn:

Expertise op schade locatie

De bekendste vorm van schade-expertise is dat een schade-expert op locatie de oorzaak en toedracht van de schade vaststelt en vervolgens een expertise rapport uitbrengt. Bij A2 Experts vinden wij dat schade al genoeg problemen met zich meebrengt, daarom kunt u bij ons flexibel een afspraak inplannen wanneer het u uitkomt.

Expertise op afstand

Expertise op afstand behoort ook tot de mogelijkheden. In het geval van een kleine schade waar de oorzaak al duidelijk is of er is bijvoorbeeld al een onderzoeksrapport aanwezig, kunnen wij ook op afstand de schade beoordelen en regelen. Het voordeel van expertise op afstand is de tijdwinst voor de betrokken partijen. Vanzelfsprekend ontvangt u een duidelijke rapportage.

Contact formulier