Uw woning verliest warmte, waardoor deze niet goed opwarmt

U heeft uw woning laten verduurzamen of laten verbouwen. Alleen loopt u nu tegen het probleem aan dat uw woning niet warm wordt. Een woning die niet warm wordt kan verschillende oorzaken hebben, zoals: isolatieproblemen, niet juist uitgevoerd aansluitingsdetail, luchtlekken, koudebruggen, verkeerde ventilatie enzovoort. Dit kan leiden tot hoge energierekeningen en een oncomfortabel binnenklimaat.

Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van bouwfouten die leiden tot problemen met warmteverlies of opwarmingsproblemen in woningen. Dit kan onder meer bestaan uit het uitvoeren van een thermografisch onderzoek om de warmteverliezen in kaart te brengen, het controleren van de isolatie en ventilatie, en het uitvoeren van metingen om de luchtdichtheid van de woning te bepalen een zogeheten blowerdoortest.

Naar aanleiding van ons onderzoek op locatie nemen wij met u de problemen door wat de oorzaak is van het warmteverlies. Dit kan variëren van kleine aanpassingen tot grotere bouwkundige ingrepen. Ook kunnen wij u adviseren naar bij welke partij u dient te zijn om eventuele geleden schade te verhalen en welke bijstand u hierbij benodigd bent.

Omdat warmteverlies in uw woning over het algemeen een specifiek probleem betreft ontvangt u van ons een rapportage op maat inclusief calculatie van het schadebedrag van de herstelkosten.

Als u problemen heeft met warmteverlies in uw woning. neem dan contact met ons op, door het contactformulier in te vullen of bel 0546-232 022. Wij helpen u graag bij het opsporen van de oorzaak en het bieden van oplossingen om uw woning weer warm en comfortabel te maken.

Contact formulier
Contact formulier